Opel Meriva 1.4 Turbo

Meriva predstavlja sasvim izvrstan dizajnerski pomak

Unutrašnjost Merive je definitivno ono o čemu se u MERIVI vodilo mnogo računa. I stilski i funkcionalno. Armatura instrument table je organizacijom iz tri segmenta sasvim oblikovana. Instrumentacija je dizajnirana u prepoznatljivom aktuelnom maniru i maksimalno je informativna.

FLEX DOORS - Predstavljanje privlačnog i inovativnog sistema FlexDoors otvara se skoro pod uglom od 90 stepeni, i ulazak i izlazak iz automobila je lakši nego ikada pre, a i mnogo zabavnije nego ikada pre. Sa ovom tehnologijom prvom u ovom segmentu, Opel je napravio veliki korak napred u pogledu pristupa zadnjim sedištima. FlexDoors pružaju mami i tati veću bezbednost dece pri izlasku iz automobila zahvaljujući vratima sa šarkama na zadnjoj strani. Takođe, roditelji mogu mnogo lakše do dosegnu do zadnjeg sedišta kako bi otkopčali pojaseve.

FLEXSPACE - Tražite dodatnu fleksibilnost? Dobro došli u FlexSpace. Ovaj briljantno pametni sistem sedišta omogućava vam da lako pretvorite svoju Merivu sa pet sedišta u vozilo sa četiri, tri, dva sedišta, a da pri tome, ne uklonite nijedno sedište!


     
Kalkulator trenutne cene najma vozila klase D+
Broj dana
Predvidjeni broj kilometara
 
 
 
Ukupna cena rent-a-car usluge :
0 €

Cene važe od septembra 2016. god. Plaćanje se vrši u dinarima.
Sve cene uključuju 20% PDV, CDW, TP i PAI
PROVERITE KOLIKI JE VAŠ VANSEZONSKI POPUST!

Uslovi koriscenja AUTOrent rent-a-car uslugeDetaljnije o USLOVIMA NAJMA vozila   Rezervacija vozilaREZERVACIJA VOZILA
 
Karakteristike:
 
  5
  4
  2 torbe + 2 kofera
  Automatik
  Da
  Bluetooth na radiju za konekciju sa telefonom

 

 


Yuta

 

© 2016 AUTOrent d.o.o. All Rights Reserved.